Beveilig uw waardepapieren tegen misbruik

Dagelijks worden we geconfronteerd met fraude. De meeste aandacht krijgen uiteraard de bankbiljetten waarmee we dagelijks omgaan.

Wat komt voor beveiliging in aanmerking?

Loten, entreebewijzen, vervoersbewijzen, diploma’s, certificaten, parkeerkaarten, cadeaubonnen, recepten, kortom alle waardepapieren en documenten.

Bij Losekoot kunt u terecht voor alle soorten waardepapieren en beveiligd drukwerk. Onze 5 rotatiepersen beschikken over uitgebreide nummeroteur-units. Dit geeft ons de mogelijkheid om tijdens het drukken, het drukwerk direct te voorzien van variabele barcodes, dubbele nummering, extra perforaties en boorgaten. Wij voorzien uw waardepapieren van echtheidskenmerken die het risico van misbruik en vervalsing minimaliseren.

Extra save
Een sterke beveiliging is de zogenaamde onzichtbare UV-inkt. Zo kan bijvoorbeeld een unieke code of beeldmerk worden toegevoegd die alleen oplicht met behulp van ultraviolet licht.

Uiteraard geeft onze jarenlange ervaring, met het behandelen van genummerd drukwerk en het werken met de nieuwste apparatuur, u de garantie, dat er geen foutieve nummers worden uitgeleverd.

Bel gerust voor een map met voorbeelden en de mogelijkheden voor uw situatie.
Ons telefoonummer is: 0294 – 416485.