Professionele uitstraling met barcodenummering

De barcode kent u wellicht omdat u regelmatig boodschappen doet in een supermarkt of groot warenhuis. De codes van de door u aan te schaffen producten worden in een rap tempo gescand waarna u een bonnetje ontvangt met daarop precies aangegeven wat u heeft gekocht en voor welke prijs. Via deze code kan de betreffende supermarkt precies zien welke producten zijn verkocht en wat dus moet worden besteld om de voorraad op peil te houden.

Wat is de toegevoegde waarde van een doorlopende barcode?

Zowel op het logistieke als het commerciële vlak zijn er voor u verschillende toepassingsmogelijkheden.

Tracking & Tracing van producten

Zou het niet fijn zijn als u binnen een paar seconden weet waar uw product zich bevindt. Door middel van het barcoderen van uw transportbonnen kunt u eenvoudig uw producten traceren. Elke locatiewijziging wordt door het scannen van de barcode op de transportbon doorgegeven aan het computersysteem. Zo weet u altijd waar uw product is.

Statusregistratie van uw lopende orders

Met behulp van een doorlopende barcode kunt u de status van een order registreren. Zo kunt u nagaan waar de order zich in de organisatie bevindt. De barcode op het orderformulier wordt bij iedere handeling gescand. Op deze wijze kunt u uw klanten goed informeren over de status van de order.

Nacalculatie op orderniveau

Wat heeft de order u gekost en wat heeft het opgebracht? Elk orderformulier wordt voorzien van een unieke barcode. De barcode wordt ingelezen bij elke handeling. Zo krijgt u inzicht in uw productiviteit. U kunt ingrijpen waar nodig, nacalculeren op orderniveau en de mederwerkers-efficiëntie meten.

Foutloze gegevensinvoer

De kracht van een barcode is het snel, gemakkelijk en vooral foutloos invoeren van gegevens in uw computersysteem. Vooraf aan het scannen van een barcode gaat het invoeren van de basisgegevens zoals ordergegevens, productgegevens, persoonsgegevens, etc.. Het invoeren van deze basisgegevens staat los van het barcoderingsproces. De barcode is namelijk de sleutel die toegang geeft tot deze gegevens.

Losekoot kan uw drukwerk van elk type barcode voorzien. Bel gerust voor een map met voorbeelden en mogelijkheden voor uw situatie.